PAŠKO ALEKSIĆ S.P. - Ekskluzivni izvajalec za DR KONEKT d.o.o.

Talne in stenske obloge

polaganje zunanje talne obloge
Granitne ploščice so prav poseben material, ki s svojo unikatnostjo in prefinjenostjo prepriča še tako zahtevne stranke. Zato ni nič čudnega, da so talne in stenske obloge iz granita tako zelo priljubljene.

Talne in stenske obloge iz granita odlikuje:

  • vrhunska kvaliteta
  • pestra izbira unikatnih vzorcev
  • trajna obstojnost in večna lepota
  • odpornost na spremembe temperature
  • enostavno vzdrževanje in čiščenje
  • brezskrbna uporaba vrsto let

Izkušen mojster vam bo naravni kamen na vaša tla ali steno znal položiti tako, da bo iz njega nastala prava umetnina. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami in vzorci kamna, pa tudi med različnimi načini polaganja.

Talne in stenske obloge iz naravnega kamna so primerne tako za zunanje kot notranje površine.

Polepšajo lahko vaše dvorišče ali parkirišče pred hišo oziroma poslovnim prostorom. Z naravnim kamnom lahko obložite cokel, z njim poudarite vhod ali pa ga uporabite v notranjosti svojega doma. Poleg njegove estetske vrednosti uporabnike navdušuje tudi njegova funkcionalnost. Granitne ploščice so obstojen material, ki je enostaven za vzdrževanje, odporen na poškodbe in madeže.

Talne obloge iz naravnega kamna

zunanje talne obloge iz kamna

Odločite se lahko za talne obloge iz različnih vrst kamna. Poleg marmorja, ki je skozi zgodovino vedno veljal kot sinonim za razkošje, se v zadnjem času vedno bolj uveljavljajo tudi granitne ploščice. Slednje so manj občutljiv material, ki prenese velike temperaturne razlike in vremenske spremembe. Odporen je tudi na mehanske in druge poškodbe.

Za talne obloge se uporablja debelejše kamne, ki prenesejo večjo obremenitev, ta pa je odvisna tudi od načina in kvalitete samega polaganja naravnega kamna, zato ni vseeno, kdo vam ga položi. Na voljo vam je pisana paleta unikatnih vzorcev in barv naravnega kamna, ki jih lahko tudi kombinirate med seboj ter tako ustvarite prav posebne talne obloge, kakršnih nima nihče drug.

Stenske obloge iz naravnega kamna

zunanje stenske kamnite obloge

Granitne obloge na zunanjih stenah vaše hiše ali drugega objekta lahko lepo poudarijo posamezni arhitekturni element. Granitne ploščice popestrijo fasado ali pa jih uporabite za oblogo cokla. Poleg estetske funkcije so izjemno praktičen način za varovanje fasade pred morebitnimi madeži ali poškodbami. Granitne obloge se zelo pogosto uporablja za oblogo okrog vhodnih vrat ali okenskih odprtin.

Zunanje stenske obloge iz naravnega kamna so lahko na površini obdelane bolj grobo kot notranje obloge, zaradi česar je njihov videz še bolj naraven. Robustnost materiala pride najlepše do izraza v kombinaciji z bolj gladkimi površinami, kovinskimi ali lesenimi dodatki ter tako omogoča moderen videz.

Vedno bolj postajajo priljubljene tudi obloge iz naravnega kamna na notranjih stenah, saj predstavljajo prav poseben okras vsakega prostora. Stena, obložena z naravnim kamnom, je vedno v skladu z modnimi trendi, popestri prav vsak prostor in ga naredi bolj prijetnega za bivanje. Naravni kamen ima to prednost, da akumulira toploto, zato je idealen za oblogo dimnikov in stene okrog kamina.

Galerija

Če imate kakršna koli vprašanja o kamnu, o procesu ali vgradnji granita, nas kontaktirajte in se pogovorite s strokovnjakom iz naše ekipe.
KONTAKT

Osnovni podatki

Naziv: DOBAVA IN VGRADNJA NARAVNEGA KAMNA
           PAŠKO ALEKSIĆ S.P.
Davčna številka: SI50695029
Matična številka: 3308537000
Datum ustanovitve: 04.04.2008
TRR:IBAN SI56 1010 0005 0314 768 (BANKA KOPER d.d.)

Sedež podjetja

KM footer belPAŠKO ALEKSIĆ S.P.
Dolenjska cesta 185
1291 Škofljica

Telefon: +386 40 692 321
E-pošta: info@kamen-mojster.si

Kontaktirajte nas za najugodnejšo ponudbo!ODDAJ POVPRAŠEVANJE