PAŠKO ALEKSIĆ S.P. - Ekskluzivni izvajalec za DR KONEKT d.o.o.

Police iz naravnega kamna

vgradnja zunanjih granitnih polic

Granitne police poleg talnih in stenskih oblog, so lahko tudi notranje in zunanje, Uporabljamo ih kot zaključki ali robovi teras, balkonov in škarp. Takšne police imajo tako funkcionalen kot estetski namen, izdelane so po meri in prilagojene vašim željam in okusu.

Zaradi trpežnosti materiala in odpornosti na vse vremenske in druge dejavnike najbolj priporočamo vgradnjo polic iz granita.

okenska polica

Okenske police

Že tradicionalno velja, da je granit najbolj primeren material tako za zunanje kot za notranje okenske police, saj so te skorajda večne. Z njimi ne boste imeli nobenih težav zaradi zmrzali, ne bodo vam razpokale ali se kako drugače poškodovale, poleg tega pa so enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Granitne okenske police so tudi po več desetletjih videti kot nove.

pokrivalna polica

Pokrivalne police

Ker je naravni kamen robusten material, ki je odporen na vsakovrstne zunanje dejavnike, se pogosto uporablja tudi za zaključne obrobe na škarpah. Pokrivalne granitne police so ne le trpežne, ampak tudi lep okras okolice vaše hiše ali drugega objekta. Lahko so narejene iz različnih vrst granita in obdelane na različne načine, ki vam jih bo predstavil izkušen kamnoseški mojster.

robna polica

Robne police

Terase in balkoni so veliko lepši, če so izdelani skrbno in natančno, k čemur spadajo tudi zaključki na njihovih robovih, ki so pogosto narejeni iz naravnega kamna. Robne granitne police se uporablja tako iz praktičnega kot iz estetskega vidika, saj zaključijo videz vašega balkona ali terase. Lahko se odločite za brušene ali klesane robove, odvisno od tega, kaj potrebujete in želite.

Galerija

Če imate kakršna koli vprašanja o kamnu, o procesu ali vgradnji granita, nas kontaktirajte in se pogovorite s strokovnjakom iz naše ekipe.
KONTAKT

Osnovni podatki

Naziv: DOBAVA IN VGRADNJA NARAVNEGA KAMNA
           PAŠKO ALEKSIĆ S.P.
Davčna številka: SI50695029
Matična številka: 3308537000
Datum ustanovitve: 04.04.2008
TRR:IBAN SI56 1010 0005 0314 768 (BANKA KOPER d.d.)

Sedež podjetja

KM footer belPAŠKO ALEKSIĆ S.P.
Dolenjska cesta 185
1291 Škofljica

Telefon: +386 40 692 321
E-pošta: info@kamen-mojster.si

Kontaktirajte nas za najugodnejšo ponudbo!ODDAJ POVPRAŠEVANJE