PAŠKO ALEKSIĆ S.P. - Ekskluzivni izvajalec za DR KONEKT d.o.o.

Granitni pult

Pulti iz granita bodo polepšal vaš kuhinjski ali kopalniški prostor. Ker je zelo trpežen material je hkrati tudi zelo odporen na vlago, polivanje z vodo, temperaturne spremembe in vse ostalo.  Splača se odločiti za pult iz granita.

kuhinjski granitni pult

Kuhinjski granitni pult

Na pultu v kuhinji se odvija priprava hrane. Na njemu odlagamo posodo, na njem sekljamo. Imamo štedilnik in pomivalno korito. Kuhinjski pult mora biti narejen iz trpežnega materiala. Tak material je granit, ki je poleg tega tudi zelo enostaven za čiščenje, torej idealen za kuhinjo, kjer je higiena zelo pomembna.

kopalniški granitni pult

Kopalniški granitni pult

Tako v bolj tradicionalno opremljenih kopalnicah kot v tistih, ki so zasnovane minimalistično in po zadnji modi, so kopalniški pulti okrog umivalnika vedno pogosteje narejeni iz granita. Ta čudoviti material s svojo unikatno strukturo in videzom polepša prav vsako kopalnico. Poleg tega je kamen tudi zelo enostaven za vzdrževanje. Z njim ne boste imeli nobenega posebnega dela in ga boste lahko občudovali še vrsto let.

Galerija

Če imate kakršna koli vprašanja o kamnu, o procesu ali vgradnji granita, nas kontaktirajte in se pogovorite s strokovnjakom iz naše ekipe.
KONTAKT

Osnovni podatki

Naziv: DOBAVA IN VGRADNJA NARAVNEGA KAMNA
           PAŠKO ALEKSIĆ S.P.
Davčna številka: SI50695029
Matična številka: 3308537000
Datum ustanovitve: 04.04.2008
TRR:IBAN SI56 1010 0005 0314 768 (BANKA KOPER d.d.)

Sedež podjetja

KM footer belPAŠKO ALEKSIĆ S.P.
Dolenjska cesta 185
1291 Škofljica

Telefon: +386 40 692 321
E-pošta: info@kamen-mojster.si

Kontaktirajte nas za najugodnejšo ponudbo!ODDAJ POVPRAŠEVANJE